Безстопанствено пуснати животни на главен път II-19 Симитли – Разлог, в района

...
Безстопанствено пуснати животни на главен път II-19 Симитли – Разлог, в района
Коментари Харесай

Инцидент на Предела! Шофьор си караше по пътя и изведнъж пред него изскочи ...

Безстопанствено пуснати животни на основен път II-19 Симитли – Разлог, в региона на прохода Предел провокираха следващото ПТП. Лек автомобил Фолксваген, пътуващ по маршрута, се е блъснал във ненадейно изскочило на пътя теле. За благополучие пътният случай този път се е разминал без потърпевши, само че със съществени материални вреди по автомобила.
Автомобилът е пътувал по посока Разлог – Симитли и се е движел с към 50 км./ч, оповестява struma.bg. Почти на най-високата точка на пътното платно пред колата ненадейно изскочило теле.

55- годишният лидер на автомобила, който е от с. Склаве, община Сандански, даже нямал време да реагира и блъснал животното. В резултат на удара предницата на колата е със съществени материални вреди - сплескан челен похлупак, изпочупени фарове и ризница.

Шофьорът не е потърпевш, само че животното, станало причина за злополуката е умряло. След подаване на сигнала мястото на случая е посетено от чиновници към РУ- Разлог, които съставили протокол и снели показанията на пострадалия, по този начин и от чиновници на Областно пътно ръководство. От там обявиха, че притежателят на животното е в развой на определяне.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР